Bouw recreatiewoningen Landal Aelderholt Aalden

Recreëren

Nieuwbouw

Ontwikkelen

Aalden

Drenthe

Aantal
60 recreatiewoningen
Woningtypen
4, 6, 8, 10 en 12-persoons recreatiewoningen
Ontwikkelaar
Van Wijnen Recreatiebouw
Realisatie
Van Wijnen Deventer
Oplevering
Januari 2024

Luxe en hoogwaardige recreatiewoningen voor succesvol vakantiepark in Drenthe

Wat doe je als je vakantiepark zeer succesvol is? Dan kijk je hoe je nog meer gasten kunt laten genieten van dit vakantieplezier. Dát was de vraag die onze vaste klant Landal GreenParks had bij het Drentse park Landal Aelderholt in Aalden. In nauwe samenwerking hebben we hun bestaande park uitgebreid met zestig luxe, comfortabele en duurzame recreatiewoningen. Voor gezinnen, vriendengroepen en families ligt er een nieuwe, luxe vakantiebeleving in het verschiet. De nieuwe recreatiewoningen sinds het voorjaar 2024 allemaal opgeleverd. Daarom kunnen de gasten nu in alle luxe even helemaal tot rust komen in de Drentse natuur.

Jarenlange samenwerking met Landal GreenParks

De jarenlange samenwerking tussen Van Wijnen Recreatiebouw en Landal GreenParks startte meer dan dertig jaar geleden. In 1991 hebben we op het maisveld in Aalden het vakantiepark Landal Aelderholt ontwikkeld en 250 vakantiebungalows gebouwd. In die tijd was het nog een Aegon vakantiepark en werkten onze collega’s voor de Deventer aannemer Obdeijn, dat later door Van Wijnen is overgenomen. Daarna hebben we het bestaande park in 2011 uitgebreid met 30 recreatiewoningen. En nu breiden we Landal Aelderholt opnieuw uit met 60 vakantiehuizen.

Het goedbezochte Drentse vakantiepark was voor de tweede keer toe aan een uitbreiding. Landal GreenParks heeft wederom Van Wijnen ingeschakeld om recreëren op Landal Aelderholt naar een hoger niveau te tillen.

Groeiende vraag naar luxe recreatiewoningen

De nieuwe recreatiewoningen die we op Landal Aelderholt realiseren voldoen aan de groeiende vraag naar een luxe en ruim vakantieverblijf. Gasten willen zich op vakantie in alle luxe onderdompelen. Om hen een optimale vakantiebeleving te geven, zijn de 60 nieuwe recreatiewoningen alleen in de uitvoering Extra Luxe. Dat betekent dat ze voorzien zijn van een extra luxe inrichting, moderne keuken, sanitair, een sunshower en een sauna. Een aantal recreatiewoningen zijn zelfs nóg luxer en hebben een 2-persoons whirlpool en een hout gestookte haard. Hierdoor kunnen gasten helemaal ontspannen op het Drentse Landal park.

Gasten kunnen niet alleen hun hart ophalen aan de nieuwe recreatiewoningen op Landal Aelderholt. Ze verblijven hier midden in de natuur en stappen zo op de fiets naar de hunebedden, bossen, heide en mooie Drentse dorpjes. Daarnaast is er genoeg te doen en beleven op het vakantiepark zelf, zoals het overdekte zwembad en de gloednieuwe attractie de SkyFlyer.

Traditioneel gebouwde recreatiewoningen in Drentse stijl

Begin 2023 is Van Wijnen Deventer gestart met de bouw van 60 recreatiewoningen die passen bij het Drentse landschap. De vakantiewoningen hebben een knipoog naar de oudste monumenten van Nederland: de hunebedden. Deze enorme, historische keien vormden de inspiratie voor het ontwerp. Alle recreatiewoningen zijn sinds het voorjaar 2024 klaar voor de verhuur. Een mooi vooruitzicht voor de gasten.

Interieur_Landal_Aelderholt_luxe_recreatiewoningen
Woonkamer_Landal_Aelderholt_Recreatiewoning

Interesse in investeren in een recreatiewoning van Van Wijnen?