Bouw recreatiewoningen Landal Aelderholt Aalden

Recreëren

Nieuwbouw

Ontwikkelen

Aalden

Drenthe

Aantal
60 recreatiewoningen
Woningtypen
4, 6, 8, 10 en 12-persoons recreatiewoningen
Ontwikkelaar
Van Wijnen Recreatiebouw
Realisatie
Van Wijnen Deventer
Oplevering
Januari 2024

Luxe en hoogwaardige recreatiewoningen voor succesvol vakantiepark in Drenthe

Wat doe je als je vakantiepark zeer succesvol is? Dan kijk je hoe je nog meer gasten kunt laten genieten van dit vakantieplezier. Dát was de vraag die onze vaste klant Landal GreenParks had bij het Drentse park Landal Aelderholt in Aalden. In nauwe samenwerking hebben we hun bestaande park uitgebreid met zestig luxe, comfortabele en duurzame recreatiewoningen. Voor gezinnen, vriendengroepen en families ligt er een nieuwe, luxe vakantiebeleving in het verschiet. Eind dit jaar zijn de nieuwe recreatiewoningen klaar en kunnen ze in alle luxe even helemaal tot rust komen in de Drentse natuur.  

Interesse in investeren in een recreatiewoning op Landal Aelderholt?

Jarenlange samenwerking met Landal GreenParks

De jarenlange samenwerking tussen Van Wijnen Recreatiebouw en Landal GreenParks startte meer dan dertig jaar geleden. In 1991 hebben we op het maisveld in Aalden het vakantiepark Landal Aelderholt ontwikkeld en 250 vakantiebungalows gebouwd. In die tijd was het nog een Aegon vakantiepark en werkten onze collega’s voor de Deventer aannemer Obdeijn, dat later door Van Wijnen is overgenomen. Daarna hebben we het bestaande park in 2011 uitgebreid met 30 recreatiewoningen. En nu breiden we Landal Aelderholt opnieuw uit met 60 vakantiehuizen. 

Het goedbezochte Drentse vakantiepark was voor de tweede keer toe aan een uitbreiding. Landal GreenParks heeft wederom Van Wijnen ingeschakeld om recreëren op Landal Aelderholt naar een hoger niveau te tillen. 

Groeiende vraag naar luxe recreatiewoningen

De nieuwe recreatiewoningen die we op Landal Aelderholt realiseren voldoen aan de groeiende vraag naar een luxe en ruim vakantieverblijf. Gasten willen zich op vakantie in alle luxe onderdompelen. Om hen een optimale vakantiebeleving te geven, zijn de 60 nieuwe recreatiewoningen alleen in de uitvoering Extra Luxe. Dat betekent dat ze voorzien zijn van een extra luxe inrichting, moderne keuken, sanitair, een sunshower en een sauna. Een aantal recreatiewoningen zijn zelfs nóg luxer en hebben een 2-persoons whirlpool en een hout gestookte haard. Hierdoor kunnen gasten helemaal ontspannen op het Drentse Landal park.  

Gasten kunnen niet alleen hun hart ophalen aan de nieuwe recreatiewoningen op Landal Aelderholt. Ze verblijven hier midden in de natuur en stappen zo op de fiets naar de hunebedden, bossen, heide en mooie Drentse dorpjes. Daarnaast is er genoeg te doen en beleven op het vakantiepark zelf, zoals het overdekte zwembad en de gloednieuwe attractie de SkyFlyer.

Traditioneel gebouwde recreatiewoningen in Drentse stijl

In januari is Van Wijnen Deventer gestart met de bouw van 60 recreatiewoningen die passen bij het Drentse landschap. De vakantiewoningen hebben een knipoog naar de oudste monumenten van Nederland: de hunebedden. Deze enorme, historische keien vormden de inspiratie voor het ontwerp. Naar verwachting zijn de eerste recreatiewoningen voor de herfstvakantie klaar voor de verhuur en is de gehele uitbreiding recreatiewoningen eind dit jaar klaar. Een mooi vooruitzicht voor de gasten.

bouw-Landal-Aelderholt

Ontdek het bouwnieuws over Landal Aelderholt

Van Wijnen Recreatiebouw ontwikkelt de vakantiehuizen en Van Wijnen Deventer bouwt ze. We bouwen de 60 recreatiewoningen in drie verschillende fasen. De eerste fase is al zodanig klaar dat de eerste recreatiewoningen voor de herfstvakantie al verhuurd kunnen worden. Op dit moment wordt er gewerkt aan het woonrijp maken en het afwerken en inrichten van de woningen. De andere recreatiewoningen zijn eind dit jaar klaar voor de verhuur.