Vakantiewoningen Resort Maastricht

Recreëren

Nieuwbouw

Limburg

Maastricht

Toplocatie
10 minuten naar Vrijthof
Topfaciliteiten
golfbaan
Hotel
met dakterras en restaurant
Opdrachtgever
Ontwikkelingsmaatschappij Resort Maastricht B.V.

Op slechts tien fietsminuten van het Vrijthof werken wij op de Dousberg in Maastricht aan een luxe vakantiepark. Sinds 1 juli 2018 is Resort Maastricht fors uitgebreid. Het centraal gelegen plein ‘Het Wilhelmus’ is gereed. Op en rond dit plein bevindt zich o.a. een hotel, binnenzwembad, supermarkt, restaurants en receptie.

Op slechts tien fietsminuten van het stadscentrum van Maastricht realiseert Ontwikkelingsmaatschappij Resort Maastricht een luxe vakantieressort. Van Wijnen is sinds 2017 hoofdaannemer en daarmee verantwoordelijk voor de engineering en bouw van 79 vakantie-appartementen, 30 hotelappartementen en 36 zeer luxe vakantievilla ‘s. De woningen zijn allemaal aan particulieren en beleggers verkocht. Dormio blijft verantwoordelijk voor het parkmanagement en de verhuur.

Het levendige Wilhelmus

Lifestyle vakantieappartementen

Op het centraal gelegen plein Het Wilhelmus zijn 79 lifestyle vakantieappartementen gebouwd met een gebruiksoppervlakte tussen 121 tot 327 m². De architectuur kenmerkt zich door een grote diversiteit aan gevels in de typisch Maaslandse stijl met steile, hoge daken. Dit straatbeeld is vergelijkbaar met het karakteristieke straatbeeld van de pleinen in de binnenstad van Maastricht. Op enkele plekken in de plint is horeca geplaats.

Hotel De Prins van Oranje

Op hetzelfde plein bevindt zich hotel De Prins van Oranje. Een viersterren hotel met uitzicht over het Limburgse heuvellandschap, het Wilhelmus en de naastgelegen golfbaan. De markante hoteltoren bestaat uit 30 vakantieappartementen. Bijzonder is dat deze appartementen op eenvoudige wijze gesplitst kunnen worden in 60 hotelkamers. Vanaf de bovenste etage genieten gasten in panoramarestaurant Rantrée van een 360 graden uitzicht over het Limburgse landschap.

Onderaan de Dousberg

Onderaan de Dousberg, op een apart deel van Resort Maastricht, zijn luxe 6 en 8-persoons villa’s gebouwd. De zogenoemde Hertogen- en Prinsenvilla’s bieden een prachtig uitzicht over het vele groen of het water in de omgeving. Alle villa’s hebben een zeer luxe afwerkingsniveau met een gemeubileerd terras en een buitenhaard.

Een aantal villa’s heeft een buitenwellness met een sauna, jacuzzi en een buitendouche. Een overdekte buitenkeuken met een zithoek maakt de beleving compleet.