Portaal

Nieuws met Portaal

Moerbessenberg opgeleverd

Het nieuwe wooncomplex aan de Moerbessenberg in Soesterberg is gereed. In opdracht van Portaal bouwde Van Wijnen hier 60 energiezuinige sociale huurwoningen. Eind 2021 zijn de oude woningen gesloopt.

Verduurzamingsproject Schothorst-Zuid van start

Samen bouwen aan een passende en betaalbare woning voor iedereen. Van Wijnen en woningcorporatie Portaal geven startsein voor verduurzamingsproject. De verduurzaming van woningen in Amersfoort Schothorst-Zuid is officieel van start.

Finalisten Heuvelinkprijs 2022 bekend

In het monumentale decor van de net gerestaureerde Eusebiuskerk in het centrum van Arnhem vond op 6 oktober de 19e editie van de Nacht van de Architectuur plaats. Zeven recent opgeleverde Arnhemse nieuwbouwprojecten waren genomineerd voor de Heuvelinkprijs. 

Projecten met Portaal

Inclusief wonen in Arnhem

Voor ouderen is het fijn om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen in een betaalbare, comfortabele en vertrouwde leefomgeving. Onze oplossing ‘Inclusief wonen’ maakt dat mogelijk. Samen met Oostwest Architecten, ontwikkelden en realiseerden we 71 levensloopbestendige, betaalbare en duurzame appartementen in de wijk Elderveld in Arnhem volgens dit nieuwe concept.

Martijn Leijdekker

Adjunct-directeur Van Wijnen Utrecht

06-31 65 66 67
m.leijdekker@vanwijnen.nl

Over Portaal

Portaal is een woningcorporatie uit Midden-Nederland met woningen in onder meer Amersfoort, Arnhem, Leiden, Nijmegen, Soest en Utrecht. Portaal bestaat in zijn huidige vorm sinds 1 januari 2002, toen Portaal Woonstichting samen is gegaan met Stichting Genuagroep.