Wonen Meerssen

In 2020 is Van Wijnen met woningcorporatie Wonen Meerssen een 5-jarige samenwerking gestart om hun woningbezit te verduurzamen en waar nodig te renoveren. In totaal worden 300 woningen onder handen genomen. Om ervoor te zorgen dat het verduurzamingsproject soepen en vlot verloopt, wilde Wonen Meerssen met een ketenpartner samenwerken. Hoe deze samenwerking eruit ziet, ziet u in de video hieronder.

Laurent van Weert

Senior projectleider renovatie | Van Wijnen Sittard

“In de voorfase gaan we actief in gesprek met de klant om tot het beste plan van aanpak te komen voor de verduurzaming van specifieke woningtypen. Zo versterken we elkaar en komen we tot het beste resultaat, samen met Wonen Meerssen.”

Projecten met Wonen Meerssen

Header Wonen Meerssen

Renovatie van 76 woningen in Meerssen

Na de renovatie van in totaal 71 woningen in Geulle, Ulestraten en Bunde voor woningcorporatie Wonen Meerssen (fase 1a en 1b), startte Van Wijnen in juli 2022 met fase 2 in Meerssen. In fase 2 renoveren en verduurzamen we 76 woningen voor Wonen Meerssen, inclusief het renoveren van badkamer, keuken en toilet.

Wonen Meerssen header

Verduurzaming en renovatie 71 woningen

Deze renovatie is opgedeeld in twee delen: we verduurzamen 28 eengezinswoningen met daarbij de focus op onder andere het na-isoleren en het toepassen van HR++ beglazing. De werkzaamheden van de andere 43 woningen is gericht op de buitenschil (dak, spouwmuren, zonnepanelen).

Meer weten over deze samenwerking?

Neem contact op met Fred Hartmans, projectcoördinator Van Wijnen Sittard

Over Wonen Meerssen

Wonen Meerssen is een sociaal maatschappelijk ondernemer in de volkshuisvesting. De belangrijkste taak is het bieden van betaalbare huisvesting voor iedereen. In het bijzonder voor diegenen die door een beperkt inkomen of andere omstandigheden moeilijk voor eigen huisvesting kunnen zorgen.