Meer dan bouwen. Samen met de Klant. Dat is Van Wijnen Deventer.

Algemeen

Brummen

Deventer

11:21

23-07-2021

Samen met ons betrokken en  gedreven team in Deventer en Brummen bouwen wij aan een toekomstbestendige leefwereld. Wij initiëren, investeren, bouwen en beheren in Stedendriehoek Deventer – Apeldoorn en Zutphen. Onze focus ligt bij klanten in de domeinen wonen, werken en zorgen. Daarnaast hebben we een stevige poot in recreëren.

Duurzame samenwerking

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat de klant zich bij ons thuis voelt. Een duurzame samenwerking met hen staat dan ook voorop. Dat de klant ons gemiddeld met een 8.4 beoordeeld maakt ons dan ook trots’’, vertelt Rob Plant, adjunct directeur Van Wijnen Deventer.

Een plek voor jou

‘’Bij ons is er altijd plek voor nieuwe collega’s’’, vertelt Rob Plant, vestigingsdirecteur bij Van Wijnen Deventer. ‘’Je komt niet alleen te werken met gedreven vakliefhebbers, maar ook bij een van de beste werkgevers van Nederland, met het keurmerk World-class Workplace van Effectory.’’

Op dit moment is er plek voor een werkvoorbereider onderhoud en beheer, een projectleider onderhoud en beheer, een senior projectvoorbereider, een calculator/werkvoorbereider onderhoud en beheer en een uitvoerder onderhoud en beheer. En met timmermannen/allround vaklieden gaan wij altijd graag in gesprek!

Iets voor jou? Neem gerust contact op met Rob, hij vertelt je graag meer.