MijnHuis: de sleutels van je nieuwbouwwoning krijgen en direct verhuizen

Algemeen

00:00

10-10-2017

Zo maken we van een huis een thuis.

Met MijnHuis bieden we toekomstige bewoners de mogelijkheid om hun woning volledig door ons te laten afwerken in een stijl die zij kiezen. Op het moment dat de woning wordt opgeleverd, hoeven de bewoners alleen nog maar hun spullen te verhuizen.

Afwerking op maat.

Kopers Marcel en Sabine kochten een herenhuis in project Nieuwe Vesting in Hellevoetsluis. Ze kozen voor MijnHuis en zijn erg tevreden over het traject, het gemak en het eindresultaat. “We waren al heel vroeg op detailniveau met de inrichting van ons huis bezig, want met MijnHuis stond de basis er al”, vertelt Sabine. Met MijnHuis krijgen de bewoners keuze uit verschillende interieursferen, ontwikkeld door topstylistes Ellentine van Elderen en Marie-Gon Vos. De interieursferen worden in drie verschillende types aangeboden: Comfort, Royaal en Excellent. Met de vele keuzeopties in onder andere deuren, vloeren en wandkleuren is er voor iedere bewoner een afwerking die bij hem of haar past. Professionals schilderen en stofferen de woning en ook de badkamer en keuken zijn klaar voor gebruik.

Meedenken over sfeer en stijl

MijnHuis heeft vele voordelen. Op de dag van de oplevering is het enkel nog een kwestie van de spullen verhuizen en de woning inrichten. Maar dat niet alleen. Vooraf is direct duidelijk wat de kosten zijn voor het afwerken van de woning en kunnen bewoners de kosten meefinancieren in het aankoopbedrag. Bovendien is er, doordat de interieursferen in verschillende types – Comfort, Royaal en Excellent – worden aangeboden, een afwerking voor iedere portemonnee. Sabine: “Wat mij heel erg aansprak was dat er naast een kale woning, ook meegedacht wordt aan sfeer en stijl. De voorpret is op deze manier nog groter.”

Meer informatie

Meer informatie over MijnHuis? Kijk dan op de website. Wil je meer weten over project Nieuwe Vesting in Hellevoetsluis? Bezoek dan onze projectpagina.