Nieuw bij Fijn: Online plan- en offertetool voor bouwprojecten

Algemeen

13:54

16-04-2020

Afgelopen week heeft Fijn Wonen, een woonproduct van Van Wijnen, via Fijn.com een gloednieuwe online tool gelanceerd. Een online dienst voor woningcorporaties waarmee zij hun woningbouwproject online samenstellen en snel en eenvoudig de offerteaanvraag bij Fijn Wonen indienen. In de tool krijgen ze bovendien inzicht in het volledige kostenplaatje en de beschikbare bouwperiodes.

Fijn Wonen maakt het plannen en samenstellen van een woonwijk transparant, eenvoudig en duidelijk: Op welke locatie dan ook, woningcorporaties zijn met de nieuwe online dienst zelf regisseur van een nieuwe woonwijk. Ze kiezen de woningen en opties die bij hun visie passen. Bovendien geeft Fijn Wonen ze direct inzicht in de kosten van de woonwijk en de beschikbare bouwperiodes. Wanneer alles naar tevredenheid is, vraagt de woningcorporatie snel en eenvoudig de offerte bij Fijn Wonen aan. Zij gaan direct voor hen aan de slag en plannen een afspraak met hen in om de offerte door te nemen.

De offertetool van Fijn Wonen is nog maar de eerste stap naar het online bestellen van woningen. In een groeiende digitale wereld is dit de toekomst. Heb jij plannen voor een nieuwe woonwijk? Ga dan naar de website van Fijn en ga direct aan de slag met het realiseren van jouw plannen. Jij hebt de regie, en dat is fijn!