Nieuwe recreatiewoningen voor Landal Aelderholt in Aalden

Recreëren

Aalden

Deventer

12:38

28-09-2023

Bouw luxe vakantiewoningen voor succesvol Drents vakantiepark 

In januari zijn we gestart met de bouw van 60 recreatiewoningen op het goedbezochte vakantiepark Landal Aelderholt. Door deze nieuwe vakantiewoningen wordt het mogelijk voor gezinnen, families en vriendengroepen om te genieten van een luxe vakantie op een park met alles erop en eraan in de mooie natuur. Met deze uitbreiding meegerekend bouwden we in totaal 340 accommodaties op het Drentse park.  

Landal Aelderholt is bekend terrein voor Van Wijnen. We werken al jarenlang samen met Landal GreenParks om op het park in Aalden hoogwaardige recreatiewoningen te ontwikkelen en bouwen waar gasten jaar in jaar uit kunnen genieten van een heerlijke vakantie in Nederland. 

Luxe vakantiebeleving op Landal Aelderholt 

De nieuwe recreatiewoningen zijn allemaal Extra Luxe uitgevoerd en komen in verschillende varianten. Van vier, zes, acht, tien en zelfs twaalf persoonsrecreatiewoningen en enkele hebben een Wellness of een kinderuitvoering. Zo kunnen gasten alleen met het gezin of de hele familie of met de vriendengroep op vakantie gaan naar Landal Aelderholt. In welke samenstelling of welke accommodatie ze ook kiezen, stuk voor stuk zijn ze voorzien van luxe interieur, een sauna en andere moderne snufjes. Vakantie vieren in deze recreatiewoningen is een onvergetelijke ervaring, waarbij luxe en ontspanning samenkomen, ongeacht de grootte van het gezelschap.  

nieuwe-accomodatie-landal
bouw-recreatiewoningen
uitbreiding-vakantiepark

Eind dit jaar start de verhuur 

Van Wijnen Recreatiebouw ontwikkelt de vakantiehuizen en Van Wijnen Deventer bouwt ze. We bouwen de 60 recreatiewoningen in drie verschillende fasen. De eerste fase is al zodanig klaar dat de eerste recreatiewoningen voor de herfstvakantie al verhuurd kunnen worden. Op dit moment wordt er gewerkt aan het woonrijp maken en het afwerken en inrichten van de woningen. De andere recreatiewoningen zijn eind dit jaar klaar voor de verhuur.  

Meer weten?

Wil je meer weten over onze jarenlange samenwerking met Landal GreenParks voor Landal Aelderholt? Of ben je benieuwd naar wat de recreatiewoningen nog meer Extra Luxe maakt? Of wat de gedachte is achter de architectuur van de accommodaties?

Landal_Aelderholt_impressie