Welkom voor bewoners Van Lyndenpark Beetsterzwaag

Wonen

Beetsterzwaag

Gorredijk

09:16

28-01-2022

Eerste bewoners van nieuwe appartementen in het Van Lyndenpark in Beetsterzwaag welkom geheten

Op vrijdag 28 januari 2022 heette Jeroen van Balen, commercieel directeur bij Van Wijnen Gorredijk, Jan en Anneke Meuldijk welkom in hun nieuwe appartement in het Van Lyndenpark in Beetsterzwaag.

Precies een jaar geleden startten we met de bouw van het appartementengebouw dat dertien luxe appartementen met een eigen parkeergarage telt. Deze en volgende week ontvangen de kopers van de appartementen de sleutel van hun nieuwe woning. Een van deze nieuwe bewoners zijn Jan en Anneke Meuldijk. ‘We hebben veertig jaar in de Brabantse plaats Nuenen gewoond,’ vertelt Anneke. ‘We gingen altijd graag op vakantie naar Friesland vanwege de paradijselijke natuur. Nu mijn man met pensioen is, willen we graag verhuizen naar Friesland. Daarom hebben we gekozen voor een appartement in Beetsterzwaag. Het ontwerp is prachtig, de appartementen zijn mooi en praktisch ingedeeld en het spreekt ons aan dat er een parkeergarage is. We kijken er erg naar uit om hier te wonen en heerlijk te fietsen door de bossen.’

Prestigieus gebouw

Jeroen van Balen overhandigde de nieuwe bewoners een pakketje met producten uit de regio. ‘In het Van Lyndenpark hebben we een luxe en prestigieus appartementencomplex gebouwd. Hiermee maken we het voor mensen zoals Jan en Anneke Meuldijk mogelijk om in een appartement te wonen voorzien van alle gemakken op een toplocatie. De bewoners wandelen zo het naastgelegen bos in of naar de diverse voorzieningen in de Hoofdstraat van Beetsterzwaag,’ aldus Jeroen van Balen.  

Sluitstuk

In de afgelopen tien jaar hebben w 65 diverse nieuwbouwwoningen ontwikkeld en gebouwd in het Van Lyndenpark, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, huur- en koopappartementen en vrije kavels. Het appartementengebouw dat nu klaar is, vormt het sluitstuk van de wijk. Binnenkort wordt de omgeving woonrijp gemaakt en dan is het hele gebied af.