Renovatie Parkflat Stadsfenne Sneek

13:16

20-07-2022

Samen met Otte Installaties gaan we het wooncomfort van de appartementen in Parkflat Stadsfenne in Sneek verbeteren. Vandaag werd de aanneemovereenkomst getekend tussen Van Wijnen en Otte Installaties met Stadium Capital Partners voor de renovatie van de flat. Door de aanpassingen kunnen de bewoners nog jaren genieten van deze plek.

Hidde Weerstra, Stadium Capital Partners: “Wij zijn vastberaden om te bouwen aan een duurzame toekomst voor de Parkflat. Daarom laten we de flat grondig renoveren door Van Wijnen en Otte Installaties.” De flat wordt energetisch opgewaardeerd door plaatsing van nieuwe kunststof kozijnen met triple beglazing, spouwmuren worden geïsoleerd en de daken vervangen. Daarnaast krijgt de flat een algehele opfrisbeurt door onderhoud aan de gevel, uitvoeren van schilderswerk en vervanging van zonneschermen. Ook aan de binnenzijde vinden diverse renovatiewerkzaamheden in en rondom de appartementen plaats.

Stadsfenne Sneek Ondertekening Aannemingsovereenkomst
Van links naar rechts: Hidde Weerstra (Stadium Capital Partners), Willem Haaisma (Van Wijnen), Tom Otte (Otte Installaties)