Veel animo voor digitale verkoop appartementen Het Slot van Diepstroeten

08:14

15-04-2020

Als gevolg van de corona-maatregelen vond vorige week een digitale start verkoop plaats van de allerlaatste fase van Woonpark Diepstroeten. Tijdens een live webinar kregen geïnteresseerden antwoord op al hun vragen over Het Slot van Diepstroeten in de natuurrijke Asser woonwijk. De uit nood geboren nieuwe werkwijze blijkt aan te slaan: inmiddels hebben zich al enkele tientallen gegadigden gemeld voor een van de 23 appartementen waaronder een penthouse.

‘Zo’n 60 belangstellenden voor een appartement volgden de live-uitzending op hun laptop of smartphone,’ vertelt Kiki Ongering, verkoopmanager bij Van Wijnen Noord en Oost. Na afloop konden zij zich via een online woondossier inschrijven voor een of meerdere appartementen in Het Slot van Diepstroeten. ‘Nu al is de belangstelling voor deze allerlaatste fase boven verwachting,’ licht Ongering toe. Nog dagelijks komen er nieuwe aanmeldingen binnen.’ Inschrijven kan trouwens nog tot woensdag 15 april 12.00 uur.

Torenkamer

In het opvallende woongebouw Het Slot van Diepstroeten komen 23 appartementen in acht verschillende typen. De zes reguliere appartementen variëren in grootte van circa 80 tot 110 vierkante meter. Ze hebben twee slaapkamers en een ruim balkon of terras. Het luxe penthouse van zo’n 160 vierkante meter is de kroon op het kasteel. Het penthouse heeft bovendien twee balkons zodat bewoners van beide kanten kunnen genieten van het prachtige uitzicht. En wat is een slot zonder torenkamer? Een van de appartementen heeft dan ook twee verdiepingen. De torenkamer en het penthouse tellen allebei drie slaapkamers.

Slotstuk

Het Slot van Diepstroeten is ook letterlijk het slot van de succesvolle gebiedsontwikkeling door Van Wijnen op Woonpark Diepstroeten. In ruim vijf jaar tijd zijn maar liefst zeventien deelprojecten ontwikkeld, met in totaal ruim 400 koopwoningen, huurwoningen en vrije bouwkavels.

Appartementen Het Slot van Diepstroeten