Woningstichting Vecht en Omstreken

Nieuws met Vecht en Omstreken

Appartementencomplex ’t Heycop klaar voor de toekomst

Woningstichting Vecht en Omstreken heeft Van Wijnen Utrecht de opdracht gegeven om 114 appartementen in ‘t Heycop in Breukelen comfortabeler en duurzamer maken. Een innovatief project waar de appartementen van het gas af gaan. Ze worden straks verwarmd door een warmte- en koudeopslag.

Projecten met Vecht en Omstreken

't Heycop Breukelen

Verduurzaming ’t Heycop in Breukelen

Voor Woningstichting Vecht en Omstreken verbeteren wij 114 appartementen in seniorencomplex ’t Heycop in Breukelen. Het complex wordt comfortabeler en duurzamer gemaakt voor de bewoners. Een innovatief project waar de appartementen van het gas af gaan. Ze worden straks verwarmd door een warmte- en koudeopslag.

Duurzaam en comfortabel wonen in Breukelen

Voor woningbouwvereniging Vecht en Omstreken verduurzamen we 153 appartementen aan de Schepersweg in Breukelen. Vier flats worden van binnen en buiten energetisch verbeterd en gerenoveerd.

Martijn Leijdekker

Adjunct-directeur Van Wijnen Utrecht

06-31 65 66 67
m.leijdekker@vanwijnen.nl

Over Vecht en Omstreken

Woningstichting Vecht en Omstreken biedt huurders en woningzoekenden een thuis in het dorp. Ze zetten zicht in voor voldoende betaalbare en duurzame huurwoningen met tevreden huurders. Dat doen ze vanuit de kernwaarden: verbindend, betrokken en sterk.

Woonwijk | de eindgebruiker ontzorgen | Van Wijnen