Fijn Wonen in Vlissingen

10:48

15-12-2020

Fijn Wonen, het woonproduct van Van Wijnen, realiseert  haar betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen voor het eerst in Zeeland.

Donderdag 26 november 2020 is de bouw van 21 eengezinswoningen in het plan Broederband in het Scheldekwartier in Vlissingen van start gegaan. Voor het Ecowoningen Fonds van woningfondsbeheerder Credit Linked Beheer worden hier ruime nieuwbouwwoningen door Fijn Wonen, het woonproduct van Van Wijnen, gerealiseerd. Door het ‘bouwen in één dag-principe’ wat door hen gehanteerd wordt, gaat de bouw razendsnel en kunnen de nieuwe huurders komend voorjaar al van deze gasloze en energiezuinige woningen genieten!

Aangenaam kennis te maken

Nog nooit eerder realiseerde Fijn Wonen haar betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen in Zeeland. In samenwerking met Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid komen deze woningen tot stand. ‘’We laten de inwoners van Vlissingen heel graag zien én ervaren hoe fijn ons woonproduct is.’’ vertelt Herman Boer, directeur projectontwikkeling bij Van Wijnen Zuid. Armand van Ommen, accountmanager voor de regio Zuid-West bij Fijn Wonen, voegt daaraan toe: “Ons doel met het woonproduct Fijn Wonen is de leefomgeving voor onze (toekomstige) bewoners zo comfortabel mogelijk te maken.’’ En dat is natuurlijk fijn voor iedereen!

Comfortabel voor iedereen

De bouwwerkzaamheden vinden de komende maanden in de wijk Scheldekwartier plaats. Ook Hans Reijersen van Buuren van Credit Linked Beheer is blij dat de bouw nu officieel van start is gegaan. ‘’De woningen hebben 3 slaapkamers, een woonoppervlakte van 118 of 122 m2 en een ruime achtertuin met berging, ideaal voor gezinnen dus!’’ vertelt hij.

Mooie toevoeging Ook de gemeente Vlissingen is erg blij met de komst van de Fijn Wonen-woningen. Het project is een mooie toevoeging voor de stad en het Scheldekwartier in het bijzonder. ‘’Scheldekwartier is een ruim opgezet plan waar de historie en het maritieme karakter van de stad samenkomen. Met dit nieuwe stadsdeel krijgt Vlissingen haar stadshart terug.’’ aldus John de Jonge, wethouder van de gemeente Vlissingen.
Voor meer informatie over het project wordt verwezen naar www.wonenopdezeplek.nl