Energetisch verbeteren 93 woningen Loenen aan de Vecht

Wonen

Renoveren

Loenen aan de Vecht

Opdrachtgever
Vecht en Omstreken
Omvang
93 woningen
Resultaat
Van label B/C/D naar label A
Locatie
Loenen aan de Vecht

In opdracht van Woningstichting Vecht en Omstreken hebben we 93 woningen in Loenen aan de Vecht comfortabeler en duurzamer gemaakt. De woningen aan de Koningin Wilhelminaweg en Koningin Julianaweg waren toe aan groot onderhoud. In een aantal woningen is de vloer vervangen. Deze bewoners konden gebruik maken van een logeerwoning. Ook hebben wij werkzaamheden uitgevoerd om de woningen te verduurzamen. Alle woningen hebben nu label A.

In de video vertellen we meer over de werkzaamheden en de samenwerking tussen Van Wijnen, Vecht en Omstreken en de bewoners.

Samen met de bewoners

Van Wijnen heeft de bewonersbegeleiding volledig voor haar rekening genomen. Om bewoners te betrekken bij de plannen en om eventuele zorgen weg te nemen zijn er verschillende informatiemomenten georganiseerd. De bewonersbegeleider is tijdens het project zichtbaar aanwezig geweest in de wijk en ging op bezoek bij bewoners om werkzaamheden toe te lichten en vragen te beantwoorden. Twee keer per week waren er spreekuren in de bouwkeet met een medewerker van Van Wijnen en Vecht en Omstreken.

Projecten met Vecht en Omstreken

Verduurzaming ’t Heycop in Breukelen

Voor Woningstichting Vecht en Omstreken verbeteren wij 114 appartementen in seniorencomplex ’t Heycop  in Breukelen. Het complex wordt comfortabeler en…

Lees verder

Duurzaam en comfortabel wonen in Breukelen

Voor woningbouwvereniging Vecht en Omstreken verduurzamen we 153 appartementen aan de Schepersweg in Breukelen. Vier flats worden van binnen en…

Lees verder